Avantajele optimizarii si abordarii SEO prin content onpage si offpage

Beneficii servicii integrate CONTENT & SEO

 continutul text este regele in seo

     “Content is the king!” – de cate ori ati auzit sau ati citit aceasta afirmatie in ceea ce priveste pozitionarile in Google ? Ei bine, aceasta sintagma este folosita de peste 600 de milioane de ori in mediul online, conform principalului motor la care ne raportam.

Daca inca nu stiti despre ce este vorba, puteti face chiar acum o cautare dupa aceasta expresie si vedeti exact cifra celor afirma acest lucru.

Si este adevarat!

Continutul unui site web este unul dintre principalii factori onpage pe care motoare de cautare precum Google il apreciaza prin cresterea pozitiilor in cautari pentru expresii relevante!

Recomandarile se bazeaza pe calitatea si cantitatea continutului oferit, prin prisma faptului ca nivelul de informatie oferita este un factor de ranking in SERP.

O serie de studii efectuate de specialisti SEO ne arata ca primele 10 pozitii din Google pentru cautari competitive sunt ocupate de pagini cu continut bogat – peste 2000 cuvinte, informational, util:

textul ajuta la cresterea pozitionarilor pentru expresii cheie competitive
Pozitia in Google si nr. de cuvinte din pagina

   Mai multe despre legatura dintre numarul de cuvinte din pagina si pozitionarea in Google conform unor experti in zona de SEO: http://blog.serpiq.com/how-important-is-content-length-why-data-driven-seo-trumps-guru-opinions/

cresterea-traficului-organic-crestere-pozitionari

Este necesar de imbunatatit raportul text / cod HTML prin adaugarea de articole informationale, utile, unice in intreg site-ul, un aspect important este faptul ca acestea trebuie sa fie originale si aici vom putea sa efectuam si un reglaj fin asupra densitatii de cuvinte cheie (fiecare pagina targeteaza grupuri diferite de cuvinte si expresii cheie).

importanta adaugarii de continut text este foarte ridicata

Spre exemplu, daca avem o sectiune importanta pentru noi si vrem sa o crestem in cautari pe anumite expresii expresii cheie, vom adauga 2-4 articole de aprox. 300 cuvinte fiecare legate de cuvintele cheie respective. Continutul este esential si acesta va fi promovat mult mai eficient prin link building, cresterile vor fi mai rapide. De asemenea, daca avem in cadrul magazinului online produse pe care vrem sa punem accent si sa se vanda mai bine, vom realiza descrieri unice (nu le vom lasa pe cele pe care le au multe alte magazine din aceeasi nisa care au aceleasi produse listate), originalitatea, calitatea si cantitatea fiind din nou valorificate si scoase in fata in cautari.

Vezi si  Optimizare SEO pentru Magazine Online de Haine pentru Femei si Barbati

Vreti sa aflati cum puteti Creste Vanzarile pentru Magazinul Dvs. Online?
Solicitati ACUM o Oferta Avantajoasa de Pret si un Audit SEO Avansat!

existenta unui blog complentar magazinului online ajuta la cresterea traficului targetat

     Dpdv SEO este benefica existenta unui blog propriu pe langa domeniul site-ului (sau magazinului online, ex.: Site.ro/Blog sau Blog.Site.ro) unde ar trebui adaugate informatii care ajuta la branding, la strangerea unei comunitati in jurul site-ului sau produselor/serviciilor, pe langa beneficiile SEO intrucat se pot adauga legaturi direct catre site-ul principal sau catre produse si servicii in cazul review-urilor, iar ca si frecventa de adaugare se recomanda 1-3 articole pe saptamana.

atragere linkuri comunicate presa directoare web social media bloguri articole

Link building complex, cu resurse diversificate

     Cele mai valoroase backlink-uri vin din postari si articole publicate in site-uri cu mare autoritate si sunt denumite link-uri contextuale in web-ul semantic, de aceea in procesul de link building in cadrul optimizarii offpage se pune accent pe publicarea pe site-uri, bloguri sau directoare de articole sau pagini de comunicate de presa de astfel de articole informative (de regula nu sunt advertoriale, cu exceptia comunicatelor de presa), obtinand backlink-urile de care avem nevoie pentru a creste in cautari. Aceasta metoda de link building este cea mai eficienta in acest moment, fiind completata de resurse clasice precum directoare web de site-uri, pagini de business locale, discutii si recomandari in forumuri, comentarii la subiecte din aceeasi zona pe bloguri, realizarea de continut video si prezentari distribuite in diverse site-uri dedicate, promovare in site-uri de social-media,alte resurse).

obtinere pozitionari bune motoare cautare

Un serviciu complet onsite si offsite

Cum ar fi ca cineva sa poata oferi  un serviciu complet dpdv SEO si continut, onpage si offpage?

  • Audit SEO initial si recomandari onpage avansate de la HomePage, pagini de categorii si pagini de produse;
  • Generare de continut fresh, interesant, valoros, util si optimizat pentru landing-page-uri (HomePage, categorii sau pagini de produs);
  • Creare de continut unic, updatat constant pentru blog, articole bune din zona de activitate ( 5 – 25 articole / luna);
  • Creare de articole pe care le publicam in locatii web care aduc beneficii SEO pe termen lung (10- 30 articole / luna ) – bloguri, directoare de articole, locatii dedicate comunicatelor de presa – pot fi advertoriale si neadvertoriale (articole informative cu link inserat natural in continut).
  • Inscrieri manuale si transmitere catre anumite locatii web selectate astfel incat sa obtinem beneficii dpdv SEO, cu metrici valorosi, precum PageRank, Trust Rank, Domain Authority, mozRank cu valori care ne ajuta la cresterile in cautari (directoare web, bloguri, forumuri, social-media, etc.).
Vezi si  Cum optimizam un magazin online cu suplimente alimentare sau cu articole de pescuit?

portofoliu site-uri magazine online optimizate de noi

Solicitati ACUM un Audit SEO Avansat si servicii SEO bazate pe continut la un pret avantajos!

Sumar
Data Review
Produs revizuit
Optimizare SEO prin continut text onpage si offpage
Rating autor
51star1star1star1star1star
Alte articole interesante:

Optimizarea unui site cu panouri solare

2015-11-18 14:51:54
motociclistii

13

Optimizarea site-ului unei agentii de turism

2015-09-11 13:56:20
seoriders

13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *