Cum atragem clienti pentru un magazin online de bijuterii de aur, argint sau (semi)pretioase

Gold and quartz pendant

Deci avem un magazin online de bijuterii – cum atragem clienti si cum crestem vanzarile?

Tot mai multe magazine de bijuterii s-au mutat in online, raspunzand astfel unei nevoi firesti a clientilor care nu dispun de foarte mult timp. Dupa deschiderea unui site, urmatorul pas spre atragerea clientilor este optimizarea magazinului online de bijuterii de aur sau din alte metale pretioase, astfel incat clientii sa gaseasca site-ul fara prea multe eforturi.

Succesul unui magazin de bijuterii este aproape intotdeauna dat in primul rand de locul in care este situat, este intr-o zona intens circulata sau pe o straduta laturalnica unde nu il vede nimeni? Acelasi lucru se poate spune si despre magazinele online de bijuterii, succesul lor depinde de prezenta lor pe internet si de cat de vizibili sunt, iar pentru a pune o piatra de temelie in construirea unei afaceri online infloritoare, o investitie pe care trebuie sa o faci este optimizarea magazinului online de bijuterii.

Tot mai multi dintre noi apeleaza la magazinele online pentru a face cumparaturi. Motivele sunt evidente si sunt legate de economia de timp si energie si investirea acestor resurse in activitati mai placute. Fie ca discutam despre mobila, haine sau bijuterii, magazinele online ne ajuta sa alegem cele mai potrivite produse pentru nevoile noastre si putem face asta la orice ora din zi sau din noapte si din intimitatea casei. Daca in cazul unui magazin fizic diferenta o face zona, felul in care este amenajat magazinul, amabilitatea personalului, in cazul magazinelor virtuale, diferenta o face felul in care arata site-ul, calitatea serviciilor de livrare, dar si cum gasim respectivul magazin.

Vezi si  Avantajele optimizarii si abordarii SEO prin content onpage si offpage

 

Solicitati un Audit SEO Complet si o Oferta Buna de Optimizare si Servicii SEO pentru a Creste Vanzarile printr-un email la seo [at] activesoft.ro sau un apel la 0742.171.391 !

 

Printr-un astfel de magazin putem depasi barierele eternului probat, tot mai multe astfel de locatii oferind suficiente informatii privind dimensiunile, precum si diverse aplicatii care ne ajuta sa ne dam seama cum ne-ar „prinde” aceste bijuterii. Evident ca in cazul in care lucrurile nu stau asa cum ne-am dorit analizand informatiile, imaginile sau materialele video sau media, putem inlocui acest produs sau putem solicita anumite modificari (ex. largirea unui inel) – acest lucru afisat in magazin, alaturi de politica de retururi bine definita – creste increderea clientilor, marind vanzarile!

Poti oferi in magazinul tau cele mai sclipitoare si de calitate bijuterii, daca site-ul magazinului tau online nu este optimizat pentru motoarele de cautare, clientii nu vor accesa site-ul din simplu motiv ca nu il gasesc atunci cand cauta produsele respective.

Produsele si serviciile oferite sunt, intr-adevar importante, insa ele nu vor fi valorificate de clienti daca atunci cand cauta pe internet un magazin online de bijuterii, site-ul nu va fi in primele rezultate ale cautarii.

Sumar
Data Review
Produs revizuit
Optimizarea si Promovarea unui Magazin Online de Bijuterii
Rating autor
51star1star1star1star1star
Alte articole interesante:

Optimizarea unui site cu panouri solare

2015-11-18 14:51:54
motociclistii

13

Optimizarea site-ului unei agentii de turism

2015-09-11 13:56:20
seoriders

13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *