Chestionar SEO util la inceperea campaniei de optimizare a magazinului online

Ambox blue question

Va rugam sa raspundeti succint la urmatorul scurt chestionar SEO realizat de echipa SEO Riders. Raspunsurile ne vor ajuta sa realizam un profil cat mai corect al site-ului analizat. Completati raspunsurile in formularul de mai jos, dand scroll down pe parcurs:


 

 

De asemenea, ne puteti transmite raspunsurile la chestionarul SEO pe adresa noastra de email seo [arond] activesoft.ro. Iata lista de intrebari:

Chestionar SEO cu intrebari utile la inceperea campaniei de optimizare web

 
1.  Care este numele domeniului pe care doriti sa-l promovati/optimizati, care este varsta site-ului (ani) si daca a avut perioade prelungite in care nu a fost functional?

2.  Cui se adreseaza proiectul web? Identificati cateva tipuri de utilizatori carora va adresati acum, dar si in strategia de viitor. 

3. Ce va diferentiaza de alte site-uri din aceeasi categorie de business, din punctul dv. de vedere?

4. Ce site-uri considerati ca reprezinta concurenta cea mai importanta?

5.  Care vor fi tendintele business-ului Dvs. si cum preconizati dezvoltarea site-ului in perioada urmatoare? 

a) Cum doriti sa modificati site-ul in acest sens?

b) Exista in prezent un webmaster / programator ce poate implementa in site (in cod sau design) recomandari de imbunatatire onpage?

c) Cat de curand intentionati sa realizati modificarile?

 6. Business-ul dv. prezinta sezonalitate?

a) Nu

b) Daca da, descrieti perioadele si eventual caracteristicile specifice fiecarei perioade si care impacteaza business-ul, daca exista.

7. Aveti stabilite obiective pe care doriti sa le atingeti prin campania de optimizare web? Daca da, va rugam enumerati-le.

 8. Mentionati in ordinea importantei expresiile cheie principale dupa care doriti ca proiectul web sa fie regasit in motoarele de cautare.

Daca nu le cunoasteti, atunci vom identifica si vi le vom propune noi (expresii care aduc trafic si conversii, conform statisticilor – expresii-cheie folosite pentru a creste in cautarile Google care aduc vizibilitate mai mare in online).

 9. Campanii de optimizare web anterioare: in ce au constat concret? Aveti liste cu ce s-a facut sau rapoarte cu linkuri si locatii? Pentru ce expresii cheie s-a optimizat anterior?

10. Au fost penalizari din partea motoarelor de cautare in decursul sau ulterior campaniilor de optimizare?

In caz afirmativ, in ce au constat penalizarile? Au fost facute eforturi  speciale pentru recuperarea in urma penalizarilor sau s-a asteptat ca proiectul sa revina de la sine?  Persista penalizarile si in momentul de fata?

11. Exista – si daca da – in ce zona se situeaza bugetul lunar alocat destinat campaniei de optimizare? (Vom construi 3 pachete in functie de necesarul site-ului care sa se incadreze in limitele mentionate).
 

Sumar
Data Review
Produs revizuit
Intrebari si chestionar SEO pentru inceperea campaniei de optimizare a unui magazin online
Rating autor
51star1star1star1star1star
Alte articole interesante:

Optimizarea unui site cu panouri solare

2015-11-18 14:51:54
motociclistii

23

Optimizarea site-ului unei agentii de turism

2015-09-11 13:56:20
seoriders

23

Cum optimizam un magazin online de electronice

2015-07-20 14:00:06
seoriders

23

Optimizare SEO magazine si afaceri online

2017-03-20 08:07:21
seoriders

18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *