PACHETE, OFERTE & PRETURI SEO

Cu ce va putem ajuta si ce putem face pentru ca afacerea dvs. online sa creasca la nivel de trafic si de vanzari intr-un mod continuu?preturi oferta SEO

Alegeti chiar acum unul din pachetele de optimizare!

Preturi SEO corecte – oferte si pachete de optimizare standard SEO Riders ACTIVE SOFT ©


seo riders calitate garantie servicii OPTIMIZARE


COMANDA:COMANDA:Preturi pentru optimizarea SEO a siteului dvs


Pasul 1: Audit SEO avansat onpage si offpage


Poate fi achizitionat ca un serviciu separat sau poate fi integrat intr-un pachet complet de optimizare SEO pe o anumita perioada. In cadrul auditului vor fi livrate specificatii si recomandari personalizate, incepand cu HomePage-ul, pana la pagini de categorii, pagini de subcategorii, pagini de produse sau de articole.

PRET AUDIT TEHNIC On Page – Tehnic: de la 100 euro, in functie de complexitatea siteului.

PRET AUDIT Off Page: Este foarte important sa stiti cum v-au promovat specialistii SEO cu care ati lucrat pana acum. Multe link-uri in site-uri de proasta calitate – aceasta este formula perfecta pentru penalizarile Penguin, cu care Google a distrus mii de afaceri prospere. COMANDATI ACUM UN RAPORT, ca sa aflati care sunt link-urile catre site-ul dvs. si sa evitati o penalizare Penguin, cat mai este inca timp!

 


OFERTA LIMITATA:  AUDIT GRATUIT pentru abonamentele de promovare si optimizare SEO, în valoare de peste 300 euro, incheiate pe cel putin 3 luni!


SOLICITATI ACUM UN AUDIT SEO COMPLEX, UN PACHET STANDARD SAU UNUL PERSONALIZAT !

Oferta servicii seo OPTIMIZARE DE calitate

 


Pasul 2: Pachete SEO lunare: strategia propusa pentru promovare pe alte site-uri si locatii bune pentru afacerea dvs.


Site-ul dvs va beneficia in mod automat de urmatoarele servicii Bonus:

 • Oferirea de rapoarte de trafic si monitorizarea pozitionarilor in Google.ro.
 • Analiza concurentei directe dar si indirecte (site-uri interne din .ro sau si site-uri de profil externe pentru a deduce de la acestea eventualele tendinte in business).
 • Monitorizare si raportare a evolutiei parametrilor web site-ului.
 • Mentenanta rezultatelor obtinute si mentinerea Up to date cu modificarile aduse de motoarele de cautare pe toata perioada colaborarii.

NOTA:

In cazul unui site de dimensiuni mici sau care nu necesita o updatare lunara a continutului on-page, serviciile de „Copywriting SEO” vor fi inlocuite cu altele similare, fara a se modifica valoarea pachetului ales.


COMANDA:COMANDA:COMANDA:Ce inseamna…


Numar de expresii cheie potentiale: [?]

Expresiile cheie sunt selectate impreuna si sugerate in functie si de volumul de cautari lunar; sunt alcatuite din 3…7 cuvinte.

Numar de landing page-uri optimizate: [?]
Paginile de landing optimizate sunt cele corespunzatoare expresiilor cheie (pot exista pagini ce raspund la doua sau mai multor expresii cheie).

Copywriting SEO: [?]
Scrierea de etichete meta destinate afisarii in motoare, precum TITLE, META DESCRIPTION sau titluri si subtitluri afisate in pagini (H1, H2) – Paginile sunt cele corespunzatoare expresiilor cheie.

Realizare SITEMAP.XML: [?]
Realizarea si uploadul unei variante a hartii site-ului in format XML si transmiterea catre motoarele de cautare. Se realizeaza DOAR DACA ESTE CAZUL.

Verificare indexabilitate site: [?]
Verificarea si realizarea fisierului robots.txt si a a tributelor NoIndex si/sau NoFollow din cadrul site-ului, verificarea de Broken Links si realizare pagina personalizata de eroare 404.

Scriem, editam si publicam articole offpage: [?]
Publicam articole informative (1500-3000 caractere) cu linkuri si originale in site-uri de content, publisheri online parteneri, in site-uri de comunicate de presa, in directoare specializate de articole si in bloguri cu metrici SEO in gama de valori necesara. Site-ul va creste astfel in timp, va obtine autoritate si va raspunde treptat pentru expresiile targetate.
Content Marketing: [?]
Scriem texte bine documentate, editam si publicam articole de tip advertorial pentru alte locatii, texte pentru blogul propriu sau descrieri profesionale de produse.

Prezentari tip pdf: [?]
Realizare prezentari si materiale PDF.

SEO Local: [?]
Promovare si inscriere in directoare locale, site-uri ce necesita localizarea afacerii si date complete de contact.

Postari in mediul web: [?]
Pentru a diversifica resursele linkurilor si pentru a atrage trafic potential si din aceasta zona listam site-ul in diverse locatii, bloguri, forumuri sau directoare, cataloage web si de afaceri cu metrici SEO pozitivi.

Postari si reactii in retele de socializare: [?]
Realizam descrieri pentru postari in retele de social-media si activitati social-media, promovare produse/servicii/brand pentru o comunitate specifica de utilizatori.

Realizarea si distribuirea in retele de socializare pentru prezentari VIDEO: [?]
Filmele includ materiale de prezentare si se deruleaza o campanie de video marketing.


Alte servicii SEO individuale, în functie de nevoile specifice site-ului dvs.

Pentru aceste servicii este de ajuns sa ne trimiteti un email in care sa specificati pachetul dorit, sau sa ne contactati telefonic.
Urmatoarele pachete de servicii de optimizare offpage

NU CONTIN ADVERTORIALE IN SITEURILE PARTENERE!

Pentru advertoriale, consultati pagina dedicata si cereti oferta de pret!


SERVICII DE LINK BUILDING SI CONTENT MARKETING

Preturile SEO sunt informative, exprimate in EURO si nu includ TVA; oferta SEO finala personalizata poate diferi si in functie de bugetul disponibil, precum si de alti factori obiectivi.


SOLICITATI ACUM UNUL DINTRE ACESTE PACHETE SAU UN ALTUL CUSTOMIZAT:

Ne-ar ajuta sa intelegem mai bine afacerea Dvs. si obiectivele prin transmiterea unor raspunsuri la un scurt chestionar aici.

seo riders calitate garantie servicii OPTIMIZARE

 

SEO RIDERS – Active Soft SRL

Ofera Consultanta si Servicii Optimizare SEO in Romania, inclusiv servicii de:

 • Creare conturi Google Analytics si Google Search Console
 • Cream conturi în cele doua aplicatii Google de analiza, monitorizare si raportare a performantelor.
 • Optimizarea landing page-urilor (paginile pe care „aterizeaza” vizitatorii): paginile de landing optimizate sunt cele corespunzatoare expresiilor cheie (pot exista pagini ce raspund la doua sau mai multe expresii cheie).
 • SEO copy & content writing
 • Verificare indexabilitate site
 • Scriem, editam si publicam articole offpage, pentru promovarea prin atragerea de link-uri de buna calitate:
 • Publicam articole informative, originale in site-urile partenere ziare.com si business24.ro dar si in siteurile interne Active Soft, la preturi fara egal. Cateva exemple sunt ele.ro, studentie.ro, 4tuning.ro, crestinortodox.ro, calificativ.ro, copilul.ro, directnews.ro, hit.ro, planificarenunta.ro si multe altele!
  Site-ul va creste astfel în timp, va obtine autoritate si va aparea treptat în motoarele de cautare tot mai sus pentru expresiile tintite.
 • Publicam articole informative, originale cu linkuri în site-uri de content, publisheri online parteneri, în site-uri de comunicate de presa, în directoare specializate de articole si în bloguri cu metrici SEO în gama de valori necesara. Site-ul va creste astfel în timp, va obtine autoritate si va aparea treptat în motoarele de cautare tot mai sus pentru expresiile tintite.
 • Content Marketing: realizam strategii de continut, scriem texte bine documentate, editam si publicam articole de tip advertorial pentru alte locatii, dar si pentru site-ul propriu (inclusiv blog) sau descrieri profesionale de produse.
 • Prezentari cu slide-uri/pdf-uri
 • SEO Local: pentru a diversifica resursele linkurilor si pentru a atrage trafic si din aceasta zona listam site-ul în diverse locatii, bloguri, forumuri sau directoare, cataloage web si de afaceri cu metrici SEO foarte buni.
 • Postari si reactii în retele de socializare
 • Realizarea si distribuirea în retele Social Media pentru prezentari VIDEO
 • Realizarea si distribuirea de infografice
 • Email Marketing
 • Creare pagini business Social Media: Facebook, Google+, Twitter etc
 • Înscrierea site-ului si a afacerii dvs. în serviciul Google My Business
 • Spionarea si monitorizarea concurentei
 • Identificarea tacticilor si strategiilor de promovare si link-building folosite de concurenta.
 • Audit SEO Tehnic: analize si rapoarte complete cu programe profesioniste care identifica toate problemele cu care se confrunta un site
 • Audit SEO Off Page: analize si raporate complete cu programe profesioniste care genereaza profilul de back link-uri ale unui site; foarte util ca sa identificam acele link-uri de slaba calitate care pot atrage penalizari tip Penguin.

Cine sunt clientii si partenerii nostri?

Daca ar fi sa enumeram doar cateva exemple, ar trebui sa spunem de la ziare.com si business24.ro si pana la copilul.ro, ele.ro sau crestinortodox.ro!partenerii nostri de incredere


Sumar
Data Review
Produs revizuit
Pachete si Preturi SEO, Oferte Servicii SEO
Rating autor
51star1star1star1star1star
Alte articole interesante:

Optimizare SEO magazine si afaceri online

2017-03-20 08:07:21
seoriders

18

Contact Audit & Servicii Optimizare SEO

2015-09-26 20:01:48
motociclistii

18

Noutati din zona SEO si marketing online

2015-04-30 07:25:56
seoriders

18

Termeni si conditii

2017-03-23 20:58:18
motociclistii

8

ADVERTORIALE

2017-03-08 15:19:01
motociclistii

8

Imagini in 360 de grade

2017-03-08 11:54:54
motociclistii

8