Un tool SEO te va ajuta sa faci primul pas in implementarea unei strategii SEO

seo tool audit optimizare onpage offpage

Daca ai o afacere online si in 2016 vrei sa castige notorietate, serviciile Search Engine Optimisation sunt calea cea mai sigura pentru a-ti creste traficul organic, din Google. Inainte de a incepe implementarea unei strategii de SEO trebuie, in mod evident, sa stii datele initiale si nivelul la care se situeaza site-ul din acest punct de vedere.  Poti obtine datele acestea cu ajutorul unui TOOL SEO.

Tehnicile de optimizare pentru motoarele de cautare sunt variate si depind si de investitiile pe care esti dispus sa le faci. Chiar daca ai un buget mai mic sau unul indestulator, totul incepe printr-un audit, facut cu ajutorul unui tool SEO.

Auditul SEO este etapa de inceput. In cadrul auditarii, specialistii SEO vor analiza cu atentie site-ul tau, incepand de la aspect si continut si terminand cu informatiile pe care le expui in fiecare pagina. Pentru a afla date tehnice despre site si pentru ca ele sa fie precise, se vor folosi de un tool SEO.

VERIFICATI ACUM GRATUIT OPTIMIZAREA SITE-ULUI DVS. CU TOOL-UL SEO RIDERS!

 

Cum functioneaza un tool SEO

Un tool SEO are un camp pentru introducerea url-ului site-ului. Odata introdus, el analizeaza toti factorii importanti pentru Google.  Cu ajutorul unui tool SEO poti afla cum este indexat site-ul, cum este vazut in social media si care este activitatea pe conturile de social media – Facebook, Google+, LinkedIN, dar si informatii tehnice precum viteza de incarcare a paginilor, erori de pe pagini, metrici si meta tags.

Cu un tool SEO poti afla intr-un timp care devine din ce in ce mai scurt – secunde, zeci de secunde sau poate minute in unele cazuri – aceste informatii, simplu si usor de inteles daca esti familiarizat intr-o mica masura cu termenii SEO. In plus, dupa fiecare valoare sau data afisata, exista si recomandari de imbunatatire a lor, astfel incat stii exact ce inseamna datele respective si daca ele sunt pozitive sau daca este mult loc de crestere.

Vezi si  Cum optimizam eficient site-uri de evenimente precum nunti, botezuri sau petreceri

Chiar daca nu esti specialist in domeniul SEO, poti utiliza un tool pentru a afla cum sta site-ul tau din acest punct de vedere. Mai departe insa, pentru a imbunatati parametrii SEO va trebui sa apelezi la serviciile unei echipe de specialisti din cadrul unei agentii SEO care va rezolva toate problemele semnalate la audit.

Cititi si alte articole de interes:

Optimizare site pentru mobil
Pachete, oferte si preturi pentru serviciile SEO
Servicii SEO in Bucuresti
Despre audit SEO onpage avansat

 

Solicitati un Audit SEO Onpage si Offpage Avansat si o Oferta SEO pentru a Creste ACUM Vanzarile printr-un mail la seo [at] activesoft.ro sau un telefon la 0744.965.273!

 

Sumar
Data Review
Produs revizuit
TOOL SEO AUDIT SEO
Rating autor
51star1star1star1star1star
Alte articole interesante:

Optimizarea site-ului unei agentii de turism

2015-09-11 13:56:20
seoriders

23

Noutati din zona SEO si marketing online

2015-04-30 07:25:56
seoriders

23

Optimizare SEO magazine si afaceri online

2017-03-20 08:07:21
seoriders

18

PACHETE, OFERTE & PRETURI SEO

2016-04-20 10:08:31
seoriders

18

Contact Audit & Servicii Optimizare SEO

2015-09-26 20:01:48
motociclistii

18

Optimizarea unui site cu panouri solare

2015-11-18 14:51:54
motociclistii

13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *