Imagini in 360 de grade

Acum este mult mai simplu sa obtineti imagini perfecte si sa vizualizati obiectele din toate unghiurile posibile!

Vizualizarea in sistem 360 ofera o noua fata produselor aflate pe stoc, cu doar un simplu click putand sa obtii o vedere de ansamblu, pe toate partile sale! Cu ajutorul mouse-ului, obiectul respectiv poate fi  invartit sau balansat, iar imaginea marita potrivit dorintelor cumparatorului!

Astfel, imaginea poate fi mult mai bine controlata iar miscarea poate fi analizata in cele mai mici detalii. Imaginea produsului respectiv se poate mari foarte usor, cu ajutorul functiei de zoom in si out, si poate fi rotita in orice directie se doreste!


PRETURI IMAGINI IN 360 GRADE: incepand cu 8 EUR pentru fiecare poza


vizualizare imagine 360 grade
Exemplu de imagine in 360 grade (conversie .gif)

Pentru a realiza procesul 3D complet, trebuie ca produsul respectiv sa fie capturat tridimensional, cu echipamente speciale, de aceea acest lucru se va realiza la sediul firmei dvs! Este necesara existenta produselor in stoc!

3 PASI PENTRU A AVEA PE SITEUL DVS IMAGINI ALE PRODUSELOR IN 360 GRADE

Tehnologia vizualizarilor in 360 de grade este o noutate a graficii si webdesignului. Revolutia in materie a contribuit la imbunatatirea elementelor de design ale siteului care, in felul acesta, devine mult mai atractiv si mai provocator pentru potentialii vizitatori! Ingenioasa tehnologie a vizualizarilor in 360 de grade se bazeaza pe parcurgerea a 3 etape principale si anume:

  • CAPTURAREA IMAGINII care se bazeaza pe o fotografiere specializata, in 3D, a produselor, cu ajutorul unei aparaturi special create pentru a surprinde imaginile in toata splendoarea lor! Tehnologia care guverneaza vizualizarile in 360 grade se bazeaza pe capturarea produsului in format HD.
  • PROCESAREA IMAGINII – dupa fotografierea obiectelor, imaginile capturate vor fi asamblate cu ajutorul software-ului de care dispunem, vor fi redimensionate, retusate si vor putea fi vizualizate pe o suprafata mica ori pe tot ecranul, cu ajutorul zoom-ului.
  • IMPLEMENTAREA IN SITE, odata ce au fost prelucrate si retusate,. De abia acum imaginile in 360 grade vor fi inserate in siteul dvs. Astfel, clientii vor putea observa produsele si le vor studia din toate unghiurile posibile, prin rotire, cu ajutorul butoanelor si a zoom-ului variabil

In concluzie, imaginile astfel obtinute si inserate in cadrul paginii dvs web, vor crea un impact deosebit, vor contribui la imbanatatirea traficului pe siteul dvs, determinand vizitatorii sa petreaca un timp cat mai indelungat pe respectiva pagina (practic, veti obtine un Bounce Rate mic).


Diferente majore intre o imagine in 360 grade si un GIF animat:

– in cazul fisierelor de tip gif animat, nu se poate apela la functia de zoom, in format variabil

– in cazul fisierelor de tip gif animat, nu se poate apela la functia de rotire tridimensionala.

Desi pretul unei imagini in 360 de grade este net superior costului unui gif animat (eventual gratuit), acestea vor avea un impact mult mai mare asupra optimizarii SEO!

Alte articole interesante:

Termeni si conditii

2017-03-23 20:58:18
motociclistii

8

Optimizare SEO magazine si afaceri online

2017-03-20 08:07:21
seoriders

8

ADVERTORIALE

2017-03-08 15:19:01
motociclistii

8

PACHETE, OFERTE & PRETURI SEO

2016-04-20 10:08:31
seoriders

8

Optimizarea unui site cu panouri solare

2015-11-18 14:51:54
motociclistii

8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *